Peste 300 ploiesteni au donat sange in cadrul campaniei “BLOOD NETWORK”
 
Comunicat Primaria Municipiului Ploieşti
Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, doreşte să le mulţumească ploieştenilor pentru solidaritatea şi implicarea de care au dat dovadă în cadrul campaniei de donare de sânge“BLOOD NETWORK” iniţiată de organizatorii festivalului UNTOLD.
În cele două zile în care s-a desfăşurat campania, în oraşul nostru, 377 de ploieşteni dornici să îşi ajute semenii au donat sânge la caravana mobilă, care s-a aflat la sediul municipalităţii ploieştene (Piaţa Eroilor nr. 1A). 162 dintre aceşti ploieşteni au donat sânge ieri, iar 215 persoane au donat sânge în cursul acestei zile.
În numărul mare de cetăţeni care venit la caravana mobilă s-a aflat şi un ploieştean, care a donat sânge pentru a 126-a oară, o atitudine admirabilă şi un exemplu de urmat. Ploieşteanul a fost felicitat de echipa de organizatori. 
Campania BLOOD NETWORK a fost realizată şi cu ajutorul Centrului de Transfuzie Sanguină Ploieşti. 
Evenimentul se desfăşoară în mai multe oraşe importante din ţară, iar anul acesta a ajuns la cea de-a 7-a ediţie.  Prin intermediul acestei acţiuni se doreşte încurajarea donării de sânge, un dar nepreţuit care salvează semeni.
“Campania de donare de sânge organizată, zilele acestea, la Ploieşti, a fost un succes. Le mulţumesc tuturor ploieştenilor care au răspuns pozitiv iniţiativei noastre, iar celor care s-au implicat direct în organizarea, în bune condiţii, a  unui astfel de eveniment le exprim aprecierea mea. 
Ploieştenii au demonstrat că au simţ civic şi că au înţeles foarte bine mesajul invitaţiei noastre, acela că sângele este o resursă comunitară de nepreţuit şi că donarea de sânge este un act voluntar, plin de compasiune şi responsabilitate faţă de semenii aflaţi în nevoie şi suferinţă, un act voluntar care face diferenţa între moarte şi viaţă.”a mai declarat, în finalul acestui eveniment, primarul Andrei Liviu Volosevici.