Un taximetrist din Ploieşti a fost condus la Poliţie pentru ultraj
Potrivit IJP Prahova, joi seara, în jurul orei 20:30, poliţiştii Biroului Rutier Ploieşti au condus la sediul subunităţii, un conducător auto, de 33 de ani, care în timpul unui control în trafic, a manifestat un comportament violent şi a refuzat să se legitimeze.
Din cercetări a reieşit faptul că, poliţiştii rutieri, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe Şoseaua Vestului din municipiu, la un moment dat, au observat un autoturism inscripţionat TAXI, al cărui conducător auto folosea telefonul mobil fără a avea un dispozitiv de tip hands free şi nu purta centura de siguranţă.
Poliţiştii au procedat la oprirea acestuia, folosind semnalele de avertizare acustice şi luminoase, conducătorul autoturismului taxi oprind în proximitatea intersecţiei cu strada Baraolt.
Bărbatul a refuzat să înmâneze documentele solicitate şi a avut un comportament agresiv verbal faţă de organele de poliţie.
Întrucât conducătorul auto s-a manifestat agresiv, a fost condus la sediul unităţii unde a continuat să adreseze injurii şi ameninţări unuia din poliţiştii de serviciu.
S-a procedat la sancţionarea conducătorului auto, cu amendă, în valoare de 580 de lei.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.
 
Foto cu caracter ilustrativ