ISU Prahova a demarat campania “SALVATORII DONEAZĂ PENTRU VIAŢĂ”
Picătura ta de sânge poate salva viaţa unui om!
 
Pompierii militari prahoveni s-au mobilizat, din nou, într-o misiune de protejare a celor care au nevoie de ajutor, manifestându-şi preţuirea şi grija faţă de viaţa semenilor prin campania de donare de sânge “SALVATORII DONEAZĂ PENTRU VIAŢĂ”.
În perioada 12-13 august, peste 40 de pompieri militari din cadrul detaşamentelor de pompieri, precum şi de la sediul inspectoratului se vor prezenta la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Ploieşti pentru a veni în sprijinul semenilor a căror viaţă depinde de actul benevol de donare de sânge. 
Gestul lor continuă seria acestor intervenţii salvatoare, derulate constant, de-a lungul anilor, de personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova, demonstrând astfel faptul că, există numeroase moduri, cel în cauză accesibil oricărei persoane sănătoase, de a veni în sprijinul vieţii.
Confruntându-se permanent, prin prisma profesiei, cu suferinţa semenilor, pompierii militari înţeleg importanţa oricărui gest care ar putea oferi bucurie, speranţă şi o şansă la viaţă, ca atare aceste acţiuni extraprofesionale vor continua şi pe viitor.
                                                                                      Sursa si foto:ISU Prahova