Un tânăr din Ploieşti a fost arestat preventiv pentru tâlhărie
 
La data de 10 august a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti, au formulat propunere de luare a măsurii arestului preventiv pentru un tânăr, din municipiul Ploieşti, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.
În fapt la data de 15 iulie a.c., poliţiştii de invetigaţii criminale, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 16.00, în timp ce se aflau în zona de sud a municipiului Ploieşti, autori necunoscuţi, prin întrebuinţarea de violenţe au deposedat o femeie de rucsacul personal, portofelul cu acte, bani şi telefonul mobil, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 7.000 de lei.
În urma cercetărilor efectuate şi a activităţilor specifice desfăşurate, în cursul zilei de ieri, a fost identificat autorul infracţiunii, ca fiind un tânăr de 17 ani, care domiciliază în municipiul Ploieşti.
Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, fiind arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Sursă: IJP Prahova
 
Foto cu caracter ilustrativ