Un sofer  din  Câmpina a fost retinut  pentru ca a circulat cu  permisul suspendat si era beat
 
La data de 8 august a.c., poliţiştii Biroului Rutier Câmpina au dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Câmpina, pentru  săvârşirea infracţiunilor de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.
În fapt, la aceeaşi dată, în jurul orei 4.50, conducătorul autoturismului, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat  în coliziune cu o rigolă aferentă sensului giratoriu al unui complex din municipiul Câmpina.
În urma producerii accidentului rutier, au rezultat doar pagube materiale.
Deşi emana puternic halenă alcoolică, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, cât şi recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemie.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, acesta are dreptul de a conduce suspendat, ca urmare a săvârşirii în data de 9 aprilie 2019, a infracţiunii de „Refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.
În cursul zilei de azi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, în vederea analizării dispunerii unei alte măsuri preventive.
Sursa:IJP Prahova
Foto ilustrativ