Observatorul Astronomic din cadrul Muzeului
Asociaţia Thoth pentru Matematica şi Ştiinţe Ploieşti, Asociaţia ProKids Boldesti-Scaeni, Asociaţia Hary pentru Viitor in parteneriat cu Observatorul astronomic din Bârlad vă invită în zilele de 23 si 24 iulie 2021 la prima ediţie a evenimentului " MAI APROAPE DE STELE!"
Prin aceasta activitate educaţională dorim să promovăm astronomia în rândul copiilor şi motivarea lor pentru cunoaştere.
În acelaşi timp, de acest eveniment se vor bucura şi copii din centre de plasament, aducând aproape de ei frumuseţea Univesului, prin intermediul observaţiilor astronomice.
Lansarea activităţilor va avea loc in seara de vineri 23 iulie 2021 ora 16:30 cu o prezentare ce va fi susţinută de echipa de robotică BraveBots a CN " Mihai Viteazul" Ploieşti, urmată de o prezentate despre astronomie ( domnul Ciprian Vintdevara) si observaţii astronomice pentru publicul înscris la eveniment până la ora 22:00.
În seara zilei de 23 iulie, publicul va avea ocazia să observe Luna, planetele Venus, Marte dar şi alte obiecte cereşti vizibile în această perioadă.
Sâmbătă, 24 iulie, intre orele 10:00-12:00 se vor desfăşura observaţii solare cu cel mai mare telescop pentru public destinat observării Soarelui.
În incheierea evenimentului copii vor primi diplome de participare şi premii din partea sponsorilor, cărora le mulţumim pe această cale.
Toate activitatăţile se vor desfăşura la " Casa Seciu" Boldeşti-Scăeni.
VĂ AŞTEPTĂM cu drag sa participaţi la aceasta activitate deosebită!
Avem rugamintea sa accesati şi să citiţi condiţiile de participare din descrierea evenimentului
Daca v-am starnit interesul, va puteti rezerva participarea in limita locurilor disponibile*, astfel:
- participare copil: 35 LEI
- participare adult: 50 LEI
Plata taxei de participare reprezinta in mod automat inscrierea la eveniment, iar accesul la acesta se va face pe baza prezentarii dovezii platii.
 
20% din pretul unui bilet pentru un adult, va fi folosit pentru a aduce bucuria observatiilor astronomice copiilor ce provin din medii defavorizate dar si din centre de plasament.
Le multumim celor care doresc sa faca donatie in acest sens (prin plata unei taxe de participare)!
De asemenea le multumim tuturor sponsorilor care s-au implicat in sustinerea acestui eveniment.
Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la:
 
Tel:(whatsapp)0722.213.817 - Baran Camelia
0722.585.380 - Manu Cristina
E-mail:cristinae.manu@yahoo.com sau pe pagina de facebook a evenimentului.