O tânără sportiva a fost atacată cu o motocoasa in Buşteni
La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii Staţiunii Buşteni au fost sesizaţi prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în faţa unui magazin din staţiune, a izbucnit un conflict, între mai multe persoane.
 
În urma sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat o tânără, în vârstă de 19 ani, care a declarat faptul că, a avut un conflict spontan cu un bărbat, din cauza unui loc pe o bancă din faţa unui magazin.
 
Bărbatul aflându-se sub influenţa alcoolului, ar fi pornit o motocoasă şi ar fi îndreptat-o către tânără, provocându-i mai multe răni la nivelul braţului drept.
 
Poliţiştii au reuşit identificarea persoanei, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din oraşul Buşteni, fiind depistat de către patrulă de siguranţă publică, în proximitatea locului faptei şi condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri.
 
Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internată.
 
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
N.R.Tănăra este  din Buzău, sportiva la o sectie de box si se afla in cantonament .
Sursă: IJP Prahova
 
Foto colaj Kanal D