Toti copiii sunt invitati la aniversarea „Clubului lui Rontzy”, la Ploiesti Shopping City

Cea mai mare petrecere cu cadouri pentru toti participantii

 

Ploiesti Shopping City incheie oficial vacanta cu o super petrecere pentru cel mai simpatic veveritoi din judet. „Clubul lui Rontzy” aniverseaza un an, asa ca toti copiii sunt invitati la petrecere, cu multe momente surpriza si cadouri pe masura.

Duminica, 10 septembrie, Rontzy ii invita pe micuti la petrecerea de ziua lui. Implineste un anisor, asa ca va sarbatori ca la carte, cu  multe activitati distractive pentru participanti. In plus, toti cei care vin sa ii ureze „la multi ani” lui Rontzy vor primi un cadou din partea sarbatoritului, un set de rechizite personalizat.

Petrecerea se desfasoara in parcarea centrului comercial, incepe la ora 11:00 si se incheie la ora 16:00, timp in care copiii vor avea parte de o distractie pe cinste, cu baloane, slime, piñata, muzica si ateliere creative.

Incepand cu ora 11:00, pana la ora 14:00, copiii vor intra intr-o lume magica alaturi de „Teo Magic Show” printr-un impresionant spectacol de magie, concursuri si momente de dans.

Slime party si super show stiintific marca Fun Science

In intervalul orar 14:00-16:00, copiii sunt invitati la un spectacol interactiv sustinut de „Fun Science”, prima companie de divertisment educativ din Romania care urmareste sa aduca lumea stiintei mai aproape de copii printr-o serie de activitati interactive si creative. Astfel, alaturi de „Spooky” si „Profesorul Trasnit”, acestia vor realiza cele mai uimitoare experimente stiintifice si isi vor face propriul slime – populara mazga gelatinoasa pe care micutii o pot modela dupa bunul plac.

Partenerii evenimentului „Clubului lui Rontzy” sunt: Almo Concept, Clever Children, Dinamic Kids, Gymboland, Los Tacos, Nico Fitness, Starbucks.

„Clubul lui Rontzy”,  un proiect unic in regiune

„Clubul lui Rontzy” este o platforma educativa, adresata copiilor cu varste intre 5 si 12 ani, din judetul Prahova. Alaturi de mascota Rontzy, copiii se bucura in fiecare luna de o multitudine de activitati instructive si distractive, precum petrecerea timpului liber alaturi de mascota clubului si personajele lor preferate sau seminarii interactive, pe diferite teme, cu participare gratuita. Totodata, membrii clubului beneficiaza de reduceri speciale in magazinele preferate sau la diferite cursuri si activitati; de cadouri de bun-venit in club si de oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate unita.

Clubul lui Rontzy asteapta in continuare noi prieteni, asa ca inscrierile pot fi facute la Biroul de Informatii din Ploiesti Shopping sau prin trimiterea unei solicitari la adresa: office@ploiestishoppingcity.ro.