11 percheziţii domiciliare, în Prahova şi Braşov, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc
 
Marti, Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Ploieşti, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea şi Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Ialomiţa, au efectuat 11 percheziţii domiciliare, în Prahova şi Braşov, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc. 
 
Începând cu luna octombrie 2019, poliţiştii şi procurorii au documentat activitatea unei reţele infracţionale, formată din 11 persoane, ce ar fi acţionat în staţiunile Sinia, Buşteni şi Azuga, de pe Valea Prahovei. 
 
Din cercetări a reieşit faptul că membrii grupării ar fi comercializat cannabis, cocaină, MDMA şi amfetamină către consumatori, până în prezent fiind identificate 60 de persoane care s-ar fi aprovizionat cu droguri pentru consum, de la aceştia.
 
În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate: aproape 250 de grame de cannabis, 15 grame de ketamină, 10 grame de amfetamină, 7 comprimate MDMA, un gram de cocaină, un timbru LSD, 7 grindere, 3 cântare electronice, 11 telefoane mobile, 3 pistoale cu aer comprimat, 2 manşoane pentru pistol cu aer comprimat, ambalaje pentru consumul şi distribuţia drogurilor, precum şi diferite sume de bani.    
 
72 de mandate de aducere au fost puse în aplicare, persoanele fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Ploieşti, pentru audieri.
 
La activităţi au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti şi Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista” Braşov.
 
Sursa:IJP Prahova