Acţiune a poliţiştilor prahoveni cu reprezentanţii RAR.Valoarea totală a sancţiunilor a fost de aproximativ 13.000 de lei
 
În cadrul acţiunii desfăşurate pe raza municipiului Ploieşti (vineri seară) începând cu ora 22:30, ce a vizat reducerea victimizării prin accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză şi al defecţiunilor tehnice, la care au participat lucrători din cadrul Serviciul Rutier, Biroul Rutier Ploieşti şi specialişti RAR, poliţiştii au controlat 55 de autovehicule, constatând astfel 44 de contravenţii, dintre care 20 pentru defecţiuni tehnice şi 15 pentru viteză. Totodată au fost reţinute 8 certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancţiunilor a fost de aproximativ 13.000 de lei.
 
De asemenea, au fost constatate şi două infracţiuni. Doi bărbaţi au fost opriţi în trafic de poliţişti, iar cu ocazia testării cu aparatul DrugTest a fost obţinut un rezultat pozitiv, indicând prezenţa unor substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.
 
În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.
 
Sursa: IJP Prahova
 
Foto cu caracter ilustrativ/jurnalulph.ro