Stand-up comedy sus pe terasa Ploieşti Shopping City, cu invitaţii Radu Bucălae, George Tănase şi Ioana State

Duminică, 18 iulie, sus pe terasa Ploieşti Shopping City, ploieştenii se pot bucura de primul eveniment de stand-up comedy al verii, în aer liber, în timp ce savurează un cocktail răcitor. Radu Bucălae, George Tănase şi Ioana State vor face spectacol începând cu ora 20.30, evenimentul deschizând o serie de spectacole de stand-up comedy şi concerte desfăşurate pe terasa Ploieşti Shopping City, în perioada iulie - septembrie. Biletele s-au pus în vânzare pe https://bilete.sublime.ro/ şi pe https://www.iabilet.ro/. La eveniment, spectatorii vor sta pe scaune distantaţe conform reglemetărilor în vigoare.

Reload Sus pe terasă

Terasa Ploieşti Shopping City are o suprafaţă de 1200 mp, dispune de mobiler urban şi prietenos, de zone verzi şi fântână arteziană. Este gândită ca o zonă unde te poţi încărca cu energie, unde poţi face reload cu muzică bună, spectacole inedite, mâncare delicoasă şi cocktailuri energizante.

Măsuri de siguranţă în Ploieşti Shopping City

Pentru sănătatea şi siguranţa vizitatorilor şi o experienţă de #ShoppingÎnSiguranţă, Ploieşti Shopping City a implementat o serie de măsuri de distanţare fizică, precum şi norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităţilor.

Mai multe detalii pe pagina https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/stand-up-comedy-show-cu-bucalae-ioana-state-si-tanase/ , pagina de Instagram şi pe pagina de Facebook.

Sursa:Ploiesti Shopping City