Percheziţii la persoane bănuite că au furat catalizatoare auto (video)
La data de 3 iulie a.c., în jurul orei 04:30, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că două persoane necunoscute ar fi demontat componente de la un autoturism, pe o stradă din municipiul Ploieşti.
Imediat după sesizare, poliţişti Secţiei de Poliţie nr. 2 Ploieşti au pornit în urmărirea maşinii cu care se deplasau cei doi bărbaţi, maşina fiind oprită pe o stradă din Ploieşti. Pentru a-şi asigura scăparea, cei doi bărbaţi au fugit la vederea poliţiştilor, însă la scurt timp unul dintre ei a fost imobilizat, şi dus la audieri, cel de-al doilea reuşind să se sustragă.
În continuarea investigaţiilor şi cercetărilor, au fost puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară pe raza oraşului Mizil şi în comuna Berceni. În urma pecheziţiilor au fost ridicate mai multe catalizatoare auto precum şi mai mai multe scule susceptibile a fi utilizate la demontarea ori secţionarea de componente auto.
Faţă de unul dintre bărbaţii bănuiţi a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.
În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, ieri, 5 iulie a.c., a fost identificat şi cel de-al doilea bărbat care a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, acesta a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
 
Sursa: IJP Prahova
 
Video: Politia Romana