IJP PRAHOVA. Perchezitii la la persoane bănuite de vânzare de noi produse psihoactive -video
 
UPDATE:
 
În urma probatorului administrat, faţă de 7 persoane a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.
Stire initiala:
 
La data de 24 iunie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti - Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Ploieşti, au efectuat 9 percheziţii, în Prahova, Brăila şi Galaţi, la persoane bănuite de vânzare de noi produse psihoactive. 20 de mandate de aducere au fost puse în executare.
 
Din cercetări a reieşit faptul că, începând cu luna decembrie 2020, un grup format din 10 persoane ar fi vândut cantităţi de produse psihoactive, către consumatori din Prahova, Brăila şi Galaţi.
 
În urma percheziţiilor domiciliare efectuate, au fost ridicate circa 25 de grame de materie vegetală susceptibilă psihoactivă, 55 pliculeţe autosigilante susceptibile psihoactive, 5 telefoane mobile, precum şi 4.000 de lei.
 
Persoanele au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Ploieşti, pentru audieri, urmând ca procurorul de caz să dispună măsurile legale.
 
Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti au fost sprijiniţi în activităţi, de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi de cei ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Brăila.
 
Sursa:IPJ Prahova