PERCHEZIŢII ÎN CADRUL UNUI DOSAR PENAL DESCHIS PENTRU SĂVÂRŞIREA INFRACŢIUNILOR  DE FURT CALIFICAT ŞI EFECTUAREA DE OPERAŢIUNI FINANCIARE ÎN MOD FRAUDULOS
Update:
În urma administrării probatoriului, ieri, 17 iunie a.c., faţă de bărbat a fost diapusă măsura reţinerii pentru 24 h.
Stire initiala:
În această dimineaţă, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 4 Ploieşti au efectuat 2 percheziţii atât la domiciliul unui bărbat bănuit de săvţrşirea infracţiunilor de furt calificat şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, cât şi la un  alt  imobil. Descinderile au avut loc pe raza municipiului Ploieşti şi pe raza localităţii Vălenii de Munte. 
 
Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 17 mai a.c., persoana bănuită ar fi furat un portofel din sediul unei instituţii, ulterior folosind cardurile bancare pentru efectuarea de operaţiuni financiare. 
 
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de 1.500 de lei.
 
Au fost puse în aplicare 2 mandate de aducere, atât bărbatul bănuit cât şi o femeie fiind conduşi la sediul poliţiei pentru audieri. 
 
La percheziţii au participat poliţiştii ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto cu caracter ilustrativ