Între 11 iunie - 11 iulie, cele mai importante meciuri de fotbal ale anului vin în direct  sus pe terasa Ploieşti Shopping City

Cele mai importante meciuri de fotbal ale anului, aşteptate cu emoţie de suporteri, vor putea fi vizionate sus pe terasa Ploieşti Shopping City, într-un cadru plin de energie şi în condiţii de maximă siguranţă.

Între 11 iunie – 11 iulie, pasionaţii de fotbal sunt aşteptaţi pe terasa deschisă a centrului comercial Ploieşti Shopping City, de la nivelul 1, unde vor putea urmări în direct cele mai tari meciuri ale anului, pe un ecran de mari dimensiuni. Meciurile vor fi difuzate zilnic, conform programului oficial al competiţiei sportive, în trei intervale orare: de la orele 16.00, 19.00 şi 22.00, iar accesul este gratuit. Programul complet al difuzării meciurilor de fotbal poate fi consultat aici.

Vizionările se vor face în aer liber, în condiţii de siguranţă deplină, iar vizitatorii se vor putea încărca cu energia spectacolelor de fotbal alături de prieteni, şi vor putea face plinul cu meniuri şi preparate culinare inedite.

Terasa Ploieşti Shopping City are o suprafaţă de 1200 mp, dispune de mobiler urban şi prietenos, de zone verzi şi fântână arteziană. Este gândită ca o zonă unde te poţi reîncărca după o zi de muncă, unde poţi face plinul cu experienţe unice, mâncare delicoasă şi cocktailuri energizante.

Măsuri de siguranţă în Ploieşti Shopping City

 

Pentru sănătatea şi siguranţa vizitatorilor şi o experienţă de #ShoppingÎnSiguranţă, Ploieşti Shopping City implementat o serie de măsuri de distanţare fizică, precum şi norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităţilor.

 

Mai multe detalii pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/football-fest-cu-prietenii-pe-terasa/, pagina de Instagram şi pe pagina de Facebook.