Evenimentele de Ziua Copilului ,de  pe Bulevardul Independenţei, se anulează din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Acestea se vor desfasura la Teatrul ”Imaginario”  si Filarmonica ”Paul Constantinescu”
Primăria Municipiului Ploieşti informează că evenimentele în aer liber, stabilite a se derula cu prilejul Zilei Copilului, 1 iunie 2021, pe Bulevardul Independenţei, se anulează din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.
Cei mici se vor putea bucura în continuare de spectacolele gratuite, susţinute de actorii Teatrului “Toma Caragiu”, în Sala „Imaginario” şi de către artiştii Filarmonicii “Paul Constantinescu”, la Sala “Ion Baciu”.
Programul spectacolelor va fi următorul:
* Sala „Imaginario”
- de la ora 11.00 şi de la ora 12.30 - piesa de teatru “Prostia Omenească”;
- de la ora 16.30 şi de la ora 18.30 - piesa de teatru “Pecetea Fermecată”.
* Sala “Ion Baciu”
- de la ora 12.00 şi de la ora 13.30 – Concertul pentru copii “Petrică şi Lupul”.
Precizăm că, accesul la spectacolele sus amintite este gratuit şi se va realiza în limita locurilor disponibile, cu menţiunea că, la Teatrul “Toma Caragiu” accesul se va realiza în baza tichetelor pe care ploieştenii le pot ridica de la Agenţia de bilete a teatrului.
Spectacolele se vor desfăşura cu respectarea normelor sanitare şi de siguranţă, care se impun în această perioadă.
Evenimentele în aer liber, ce au fost anunţate cu acest prilej, vor fi reprogramate la o dată ce va fi anunţată ulterior.
 
Comunicat Primaria Ploiesti