Magie, feerie şi poveşti, de 1 iunie...la Ploiesti
 
Primăria municipiului Ploieşti îi sărbătoreşte pe copii de ziua lor, marţi, 1 iunie 2021, pe frumosul Bulevard al Castanilor, între orele 10.00-20.00.
Municipalitatea le-a pregătit o zi specială, plină de magie, feerie şi poveşti, la care micuţii sunt invitaţi să participe împreună cu familiile şi prietenii.
Astfel, vor avea prilejul să intre în lumea poveştilor şi să se plimbe pe cai, precum domniţele sau cavalerii de odinioară, ori să se întâlnească cu faimoase personaje din poveşti.
De asemenea, vor putea să guste bunătăţi dulci şi aromate, cum ar fi turta dulce, ciocolata, şerbetul,
îngheţata sau vata pe băţ, la căsuţele ce vor fi plăcut amenajate pe bulevard. Fetiţele, însoţite de mămici şi bunici, vor fi aşteptate să viziteze şi Căsuţa cu dichisuri.
Tot cu ocazia celebrării Zilei Copilului, municipalitatea le va oferi micuţilor şi spectacole gratuite,susţinute de actorii Teatrului “Toma Caragiu”, în Sala „Imaginario” şi de către artiştii Filarmonicii “Paul
Constantinescu”, la Sala “Ion Baciu”.
Programul spectacolelor va fi următorul:
 Sala „Imaginario” - de la ora 11.00 – piesa de teatru “Prostia Omenească”;
- de la ora 16.30 şi de la ora 18.30 - piesa de teatru “Pecetea
Fermecată”.
 Sala “Ion Baciu” – ora 12.00 – Concertul pentru copii “Petrică şi Lupul”.
Precizăm că, accesul la spectacolele sus amintite este gratuit şi se va realiza în limita locurilor disponibile, cu menţiunea că, la Teatrul “Toma Caragiu” accesul se va realiza în baza tichetelor pe care
ploieştenii le pot ridica, începând de astăzi, de la Agenţia de bilete a teatrului.
Spectacolele se vor desfăşura cu respectarea normelor sanitare şi de siguranţă, care se impun în această perioadă.
Partenerii Primăriei Municipiului Ploieşti la aceste evenimente sunt S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L., Teatrul „Toma Caragiu” şi Filarmonica “Paul Constantinescu”
Ploieşti.
Sursa:Primaria Ploiesti