Urmărire ca la Hollywood in Prahova. Un şofer beat a vrut să scape de Poliţie
 
Joi noapte, în jurul orei 02:30, între Blejoi şi Ploieşti, a avut loc o urmărire ca la Hollywood, un şofer băut a fost urmărit de Poliţie şi prins după câţiva zeci de kilometrii.
 
Comunicat IJP Prahova:
” La data de 29 mai a.c., în jurul orei 02:30, în Blejoi, un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Blejoi, aflat în exercitare atribuţiilor de serviciu, a observat un conducător auto care, la vederea autospecialei de poliţie, a sărit peste o bordură şi a continuat deplasarea pe direcţia giratoriu suspendat Păuleşti către Blejoi.
Poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului în care se afla un bărbat şi o femeie, având în funcţiune mijloacele acustice şi luminoase. Ulterior, urmărirea a continuat până la intersecţia cu sens giratoriu DN1 A şi prelungirea străzii Văleni, moment în care conducătorul auto a acroşat autospeciala de poliţie aflată în urmărire. Conducătorul a fost oprit pe o stradă din municipiul Ploieşti, după ce a fost interceptat de poliţişti. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg / l alcool pur în aerul expirat. Totodată, din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 41 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană. În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.”
 
Foto cu caracter ilustrativ