Politistii prahoveni au efectuat perchezitii la persoane bănuite de trafic de droguri de risc (cannabis)
Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Ploieşti, au efectuat, astăzi, 27 mai, 11 percheziţii domiciliare, în judeţul Prahova, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc (cannabis).
 
Începând cu luna iunie 2018, poliţiştii au documentat activitatea unei grupări infracţionale, formată din 11 persoane, ce ar fi acţionat în judeţul Prahova.  
 
Din cercetări a reieşit faptul că membrii grupării ar fi comercializat cannabis către consumatori, până în prezent fiind identificate 54 de persoane care s-ar fi aprovizionat cu droguri pentru consum, de la membrii grupării.
 
În urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au ridicat aproximativ 170 de grame de cannabis, 177 de seminţe de cannabis, 30.000 de lei, 12 telefoane mobile, 2 cântare, bunuri şi ustensile folosite la porţionarea, ambalarea şi consumul drogurilor.
 
65 de mandate de aducere au fost puse în aplicare, persoanele fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploieşti, pentru audiere.
 
La activităţi, au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti.
 
Sursa:Comunicat IPJ Prahova