IJP Prahova a organizat o actiune rutiera în localitaţile Blejoi, Păuleşti, Bucov, Bărcăneşti şi Târgşoru Vechi (Video)
Comunicat IJP Prahova:
Astăzi, în intervalul orar 10:30-12:00, la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova s-a desfăşurat o acţiune ce a avut ca scop principal asigurarea unui climat de ordine publică şi siguranţă rutieră, precum şi verificarea modului de respectare a prevederilor legale în vigoare, pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu virusul SARS-COV-2, în localitaţile Blejoi, Păuleşti, Bucov, Bărcăneşti şi Târgşoru Vechi.
La acţiune au fost angrenaţi peste 70 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, arme, explozivi substanţe periculoase şi biroului pentru protecţia animalelor.
Astfel, în cadrul activităţilor desfăşurate, au fost legitimate peste 300 de persoane şi controlate peste 240 de autovehicule, totodată fiind efectuate şi 64 de testări alcooltest. De asemenea, au fost verificaţi şi 20 de agenţi economici.
Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 94 de sancţiuni contravenţionale, mare parte pentru abateri la regimul rutier. Valoarea sancţiunilor depăşeşte 21.000 de lei, iar ca măsuri complementare au fost reţinute 5 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare.