TINERI DUPĂ PANDEMIE .Consultări cu tinerii prahoveni (29 Mai, ora 11:00, Zoom)
Grupul PONT, sprijinit de Ministerul Tineretului şi Sportului, împreună cu facilitatorul judeţean – lucrător de tineret acreditat – Ana NEDELCU, implementează demersul naţional de consultare cu tinerii, "Tineri după pandemie".
·         Ai vrea să vorbeşti cu cineva?
·         Ai vrea să-i spui cuiva ce simţi şi cu ce te confrunţi acum, în plină pandemie?
·         Dar despre ce va fi după pandemie ai vrea să vorbeşti? Care e primul lucru pe care visezi să-l faci atunci?
Nu eşti singur/ă. Pentru mulţi dintre noi izolarea devine tot mai insuportabilă. Nu ne-am prea făcut prieteni noi, nu ne-am mai dezvoltat cum am fi vrut. Ne întrebăm dacă mai avem mult până se termină, visăm la cum va fi după. Dar chiar, cum va fi oare să fim TINERI DUPĂ PANDEMIE?
Gata! Ne-am săturat să tot frământăm aceleaşi idei fiecare în capul lui.
Hai sâmbătă, 29 mai de la ora 11:00 cu noi pe http://bit.ly/tineriprahova să stăm relaxaţi la o poveste de weekend despre toată nebunia asta, alături de alţi tineri din Prahova.
Cum funcţionează?
Uşor. Ne întâlnim, facem cunoştinţă, ne împărţim în grupe de 5-6 persoane şi discutăm despre ce ne doare acum cel mai tare pe fiecare, despre ce vedem că se întâmplă cu alţi tineri din jurul nostru, dar şi despre ce va fi cel mai important să avem după pandemie şi ce putem face acum, azi, ca să ne asigurăm că suntem puţin mai bine.
Totul într-un mediu în care nu te judecă nimeni, în care putem să ne relaxăm şi să fim aşa cum suntem - cu provocările, dorinţele şi visele noastre.
Ce se întâmplă după? Grupul PONT şi Ministerul Tineretului şi Sportului, iniţiatorii proiectului, ascultă şi iau în considerare ce spun tinerii ca să-şi ajusteze modul de acţiune în prezent dar şi în anii următori, ca să creeze o strategie pentru a depăşi această provocare venită de nicăieri.
Împreună învingem pandemia.
Mai multe detalii, înscriere şi sondaj cu premii pe www.tineridupapandemie.ro
       Înscrie-te pe: http://bit.ly/tineriprahova
       Ne vedem şi auzim pe 29 mai, ora 11, pe platforma Zoom!
 
Sursa:Comunicat Ana Nedelcu