Accidente rutiere la Gherghiţa, în doar 20 ore
Luni după amiază, în jurul orei 15.00, la intersecţia DJ 100 B cu DJ 147, pe raza localităţii Gherghiţa a avut loc un accident rutier, un turism a intrat în coleziune cu un TIR.
 
Comunicat IJP Prahova:
Accident rutier petrecut în Gherghiţa, intersecţie DJ 100 B cu DJ 147. Implicaţi un conducător aflat la volanul unui turism în vârstă de 49 de ani şi un conducător aflat la volanul unui TIR în vârstă de 50 de ani.
Conducătorul auto în vârstă de 49 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul TIR-ului testat cu aparatul etilotest, rezultat negativ. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”
ISU Prahova a mobilizat la  fata locului un echipaj de stingere, unul de descarcerare şi o ambulanta
De menţionat este faptul că acesta este cel de al 2 lea accident rutier petrecut în Gherghiţa, altul având loc duminică seară, în jurul orei 19.50, două autoturisme au intrat în coliziune. În urma evenimentului rutier, un tânăr (17 ani) a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost transportat la UPU-Spitalul Judeţean Ploieşti.
Alte şase persoane au fost rănite, dar au refuzat la spital.
 
” „Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a modului cum s-a produs evenimentul rutier”, a precizat IJP Prahova.
 
Foto: Cititor www.observatorulph.ro