Concertul Caritabil „Pentru ca poveştile triste să aibă un final fericit!“ la a III-a ediţie

Organizaţia Umanitară CONCORDIA organizează principalul eveniment de strângere de fonduri al anului, Concertul Caritabil „Pentru ca poveştile triste să aibă un final fericit!“, joi, 28 septembrie, începând cu ora 18:30, la Teatrul ODEON din Bucureşti. Evenimentul se află deja la a III-a ediţie şi va aduce împreună peste 300 de invitaţi.

Pe scena evenimentului vor urca Violonistul Alexandru Tomescu, Violoncelistul Adrian Naidin, Artista Paula Seling, un grup de copii susţinuţi de CONCORDIA, dar şi alţi învitaţi speciali care au fost alături de CONCORDIA de-a lungul timpului. Gazda evenimentului va fi şi de această dată Jurnalista Irina Păcurariu.

Inspiraţi de deschiderea şi eforturile pe care prietenii CONCORDIEI le-au depus pentru susţinerea proiectelor noastre din Bucureşti şi Prahova, ne propunem ca scopul Concertului Caritabil „Pentru ca poveştile triste să aibă un final fericit!“ să fie atragerea de fonduri pentru extinderea proiectelor destinate celor peste 2.000 de copii, tineri şi adulţi defavorizaţi, precum şi membrii familiilor acestora, pe care organizaţia îi sprijină în fiecare an. Susţinem copiii şi tinerii să crească alături de familiile lor şi le oferim şansa la educaţie pentru un viitor frumos şi pentru o viaţă independentă.

Accesul la concertul caritabil se va face pe baza biletului în valoare de 100 LEI achiziţionat de la sediul Organizatiei Umanitare CONCORDIA din Drumul Regimentului 20D, Sector 1, Bucureşti.

Companiile pot achiziţiona unul dintre pachetele de sponsorizare GOLD (5.000 EUR), SILVER (3.000 EUR) sau BRONZE (1.000 EUR). Mai multe detalii la următoarele date de contact: concert@concordia.org.ro | +40 730 003261 | www.concordia.org.ro

Evenimentul este realizat sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Maria a României şi cu sprijinul Teatrului Odeon.

Parteneri: Teatrul Odeon Bucureşti

Sponsori GOLDThe GrandCompania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM S.A.TymbarkAngelli Spumante & Aperitive S.R.L.

Sponsori BRONZE: Blue Film Production, Cosmin Sbarcea - Fotografie de eveniment, Daniel Gritu Photography.

_____________

CONCORDIA este o organizatie independenta, neguvernamentala si non-profit, cu un istoric de peste 25 de ani in Romania, care are ca misiune sustinerea si (re)integrarea sociala, familiala, scolara si profesionala a copiilor, tinerilor si familiilor aflate in dificultate, spre o viata independenta si autonoma. Proiectele noastre se deruleaza in Bucuresti, Ploiesti si Aricestii Rahtivani, Judetul Prahova, si se adreseaza unui numar de peste 2.000 persoane in fiecare an. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.concordia.org.ro.