Poliţiştii de la   Penitenciarul Ploieşti şi Penitenciarului Târgşorul Nou au raspuns pozitiv Campaniei ”Nu avem sânge” Centrului  de Transfuzie Sanguină Ploieşti
,, Nu avem sânge”
                    "Nici un gest de bunătate, indiferent cât e el de mic, nu e în zadar." 
Aesop
În săptămâna 10.05-14.05.2021, poliţiştii de penitenciare din cadrul  Penitenciarul Ploieşti şi al Penitenciarului de Femei Ploieşti –Târgşorul Nou au raspuns pozitiv Campaniei ”Nu avem sânge” Centrului  de Transfuzie Sanguină Ploieşti.
Gestul umanitar al poliţiştilor de penitenciare vine ca umare a apelului  Centrului  de Transfuzie Sanguină Ploieşti, care in toată această perioadă s-a confruntat cu lipsa plasmei.
Angajaţii celor două penitenciare au reuşit să se mobilizeze, din nou, într-o misiune de salvare a celor care au nevoie de ajutor, gestul acestora continuând seria acţiunilor umanitare, demonstrând că stă în puterea fiecăruia dintre noi sa oferim mai mult decat un sprijin celor care il necesită.
Conducerea unităţilor a sprijinit şi a facilitat întotdeauna organizarea campaniilor umanitare, conştientizând importanţa si impactul social în rândul populaţiei, cât şi în rândul personalului celor două unităţi penitenciare.
Sursa:Comunicat Penitenciarul Ploiesti
Foto:Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti.