Patru decese suspecte în Prahova, săptămână trecută
La finele săptămânii trecute, poliţiştii prahoveani au găsit decedate mai multe persoane în diverse zone ale judeţului, în condiţii suspecte şi dramatice. Vă prezentăm patru dintre cazuri:
 
Ştefeşti
 
La data de 14 mai, în jurul orelor 10:00, poliţiştii Postului de Poliţie Ştefeşti au fost sesizaţi, despre faptul că un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost găsit într-un cămin de alimentare cu apă (hidrant), posibil decedat. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii cât şi un echipaj medical care a declarat decesul bărbatului. Cu ocazia examinării vizuale a trupului bărbatului, s-a constatat că acesta nu a fost victima niciunei infracţiuni. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
 
Valea Călugărească
 
La data de 14 mai a.c., poliţiştii Secţiei nr. 10 de Poliţie Valea Călugărescă au fost sesizaţi despre faptul că o femeie din Berceni, în vârstă de 65 de ani, este inconştientă în curtea domiciliului. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, dar şi un echipaj medical care a constatat decesul persoanei.
Din cercetări a rezultat faptul că persoana în cauză ar fi urcat pe o scară pentru a întinde rufe. Cu ocazia cercetării la faţa locului şi examinării vizuale a trupului neînsufleţit s-a constatat că nu prezintă alte leziuni decât cele produse în urma dinamicii căzăturii, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
 
Bucov
 
La data de 15 mai a.c., în jurul orei 21:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bucov au fost sesizaţi despre faptul că o persoană de sex bărbătesc a fost găsită spânzurată, în comuna Bucov.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, decesul fiind constatat de către echipajul medical sosit la faţa locului.
Cadavrul a fost transportat la SML Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii. Poliţiştii desfăşoară în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal, cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă.
 
Câmpina
 
La data de 16 mai a.c., în jurul orei 17:00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Câmpina au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost găsit spânzurat, în comuna Şotrile.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au constatat că cele sesizate se confirmă, decesul fiind declarat de către echipajul medical sosit la faţa locului.
Cadavrul a fost transportat la SML Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
 
 
Foto cu caracter ilustrativ