Maratonul Vaccinării de la Ploieşti. Ploieştiul este în topul oraşelor în care s-au imunizat peste 4000 persoane. Consilierul local, Dragoş Machitescu fiind printre acestea
 
În week-end, în urbea lui nenea Iancu a avut loc „Maratonul Vaccinării-Start către o viaţă normală”, eveniment la care s-au imunizat împotriva Covid 19 peste 4000 persoane.
Detalii AICI
Succes extraordinar al Primăriei Ploieşti.
Acest maraton a fost organizat în condiţii excelente, în toate cele 3 zile, organizatorii, cadrele medicale, jandarmii, şamd fiind foarte comunicativi şi empatici.
Persoanele care doreau să se vaccineze au păstrat distanţa socială şi au aşteptat (răbdători) rândul, fluxul desfăşurându-se destul de repede, fără înghesuială.
Deci, se poate şi la Ploieşti.
Consilierul local, Dragoş Machitescu, mai mult pe teren decât în mediul on-line.
Consilierul local, Dragoş Machitescu este omul faptelor şi a terenului. Zilnic este prezent pe teren, fie zi, fie noapte.
Acesta a fost prezent (zilnic) şi la „Maratonul Vaccinării-Start către o viaţă normală”, demonstrând fără îndoială că îi pasă de ceea ce se întâmplă în Ploieşti şi este alături de oameni.
Dragoş, este printre puţinii consilieri locali (activi în off-line), care îşi împarte viaţa de familie şi cea de consilier local, ceea ce ne poate bucura.
Dragoş Machitescu s-a vaccinat, duminică.
Fiind” prins” cu problemele locale, Dragoş s-a vaccinat în ultima zi a Maratonului fiind foarte fericit.
Ieri m-am vaccinat împotriva COVID-19 în cadrul Maratonului Vaccinării organizat de Primăria Ploieşti la Stadionul” Ilie Oana”.
Procedură este simplă, iar vaccinul este sigur şi eficient. Recomand tuturor vaccinarea pentru a da împreună start către o viaţă normală.
 Am fost atât de fericit că m-am vaccinat, deoarece astfel sunt cu un pas mai aproape de
Întoarcerea la viaţa normală, ceea ce înseamnă că în curând voi putea să petrec din nou
Timp cu familia şi prietenii fără a avea nici cea mai mică restricţie.” a declarat pentru Info Ploieşti City, Dragoş Machitescu.
P.S.Felicităm Primăria Ploieşti pentru organizarea acestui maraton şi îi dorim lui Dragoş Machitescu constantă şi succes în mandatul de consilier local.
P.P.S.Să nu se înţeleagă GREŞIT suntem alături de TOŢI consilierii locali care sunt prezenţi printre oameni, mai mult în off-line decât în on-line.