Peste 3000 persoane s-au imunizat la ”Maratonul imunizarii” de la Ploiesti. Astazi la ora 20.00 se termina
3050 de cetăţeni s-au imunizat, până la 10.00, în cadrul campaniei “Maratonul Vaccinării”, organizată de Primăria Municipiului Ploieşti pe stadionul “Ilie Oană”.
Reamintim că evenimentul continuă şi astăzi, până la ora 20.00. Intrarea la centrul de vaccinare de la stadion se va face de pe strada Alexandru Vlahuţă, peluza I.
Ploieştenii pot beneficia de aceasta oportunitate de vaccinare împotriva COVID-19, fără o programare prealabilă, doar cu actul de identitate, direct la punctele de vaccinare ce sunt deschise în incinta stadionului.
În cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, persoanele care doresc să se imunizeze vor avea acces la spaţiile de aşteptare ce vor fi amenajate în incinta stadionului, respectiv sub peluza acestuia ori în tribune.
Acţiunea, derulată de municipalitate, are ca scop eficientizarea procesului de vaccinare şi creşterea gradului de imunizare împotriva COVID-19.
Menţionăm că, buna desfăşurarea a campaniei “Maratonul Vaccinării” este asigurată şi cu sprijinul zecilor de cadre medicale prezente, în acest week-end, în centrul de vaccinare amintit, dar şi de către reprezentanţii Poliţiei Naţionale, Jandarmeriei şi Poliţiei Locale Ploieşti.