“Maratonul Vaccinării” organizat de Primăria Municipiului Ploieşti continuă pe stadionul “Ilie Oană”, până mâine, la ora 20.00, programul campaniei de imunizare împotriva COVID-19 fiind non – stop.
 
De la debutul campaniei, 14 mai 2021– ora 14.00, şi până astăzi, la ora 19.00, s-au vaccinat fără programare aproximativ 2188 persoane.
Au fost suplimentate dozele de vaccin Pfeizer cu 378 de bucăţi şi vor fi aduse şi alte doze dacă va fi nevoie.
Municipalitatea reaminteşte ploieştenilor ca pot beneficia de aceasta oportunitate de vaccinare fără o programare prealabilă, doar cu actul de identitate, direct la punctele de vaccinare ce sunt deschise în incinta stadionului, inclusiv în această noapte.
 
Pot să solicite vaccinarea împotriva COVID-19 şi cetăţenii care au împlinit vârsta de minim 16 ani. Pentru persoanele sub 18 ani este necesar şi un acord scris al unui părinte sau al tutorelui legal.
 
Primăria Municipiului Ploieşti a organizat, la stadionul Ilie Oană, 6 fluxuri de vaccinare ziua şi 2 fluxuri noaptea, în cadrul “Maratonului Vaccinării”.
 
Menţionăm că, în cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, persoanele care doresc să se imunizeze vor avea acces la spaţiile de aşteptare ce vor fi amenajate în incinta stadionului, respectiv sub peluza acestuia ori în tribune.
 
Sursa:Primaria Mun. Ploiesti