Noaptea trecută în Ploieşti au avut loc două accidente rutier. Doi tineri au fost răniţi, un şofer a fost la un pas de comă alcoolică
Realaxarea a început în Ploieşti cu două accidente rutiere în care doi tineri au fost răniţi, iar un şofer a fost la un pas de comă alcoolică.
 
Primul accident a avut loc, potrivit IJP Prahova” în jurul orei 00:30, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier la intersecţia Rudului cu Plăieşilor (Ploieşti), în care au fost implicate 4 autovehicule (2 staţionate). Conducătorii auto implicaţi sunt un bărbat de 20 de ani şi o femeie de 20 de ani. A rezultat vătămarea corporală a 2 persoane (uşor la prima vedere). Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultat negativ în ambele cazuri. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.”
 
Cel de al doilea accident, a avut loc în jurul orei 2.00, un autoturism care circula  dinspre strada Trei Ierarhi către Şoseaua Vestului.
Şoferul a fost oprit pentru un control, iar acesta” a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 1,10 mg / l alcool pur în aerul expirat” a precizat Poliţia Prahova.
Conducătorului auto i-a fost emis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Foto: Cititor www.observatorulph.ro