Peste 1000 persoane s-au vaccinat (până azi dimineaţă) la “Maratonul Vaccinării -Start către o viaţă normală” Ploieşti
Comunicat Primăria Municipiului Ploieşti
 
Campania de vaccinare “Maratonul Vaccinării” organizată de Primăria Municipiului Ploieşti, sub motto-ul” Start către o viaţă normală”, se desfăşoară pe stadionul “Ilie Oană”, până duminică, 16 mai 2021, ora 20.00, programul activităţii fiind non – stop.
De la debutul campaniei, 14 mai 2021– ora 14.00, şi până astăzi dimineaţă, la ora 9.00, s-au vaccinat fără programare aproximativ 1100 persoane.
Municipalitatea reaminteşte ploieştenilor că pot beneficia de această oportunitate de vaccinare fără o programare prealabilă, doar cu actul de identitate, direct la punctele de vaccinare ce sunt deschise în incinta stadionului.
 
Acţiunea, organizată de municipalitate, are ca scop eficientizarea procesului de vaccinare şi creşterea gradului de imunizare împotriva COVID-19.
 
Totodată, pentru buna desfăşurare a “Maratonului Vaccinării”, Comisia Municipală pentru Transport şi Siguranţa Circulaţiei a municipiului Ploieşti a decis restricţionarea căilor de acces rutier, aferente străzii Alexandru Vlahuţă, dinspre strada Stadionului şi strada Mihai Bravu, în zona stadionului “Ilie Oană” până duminica, 16.05.2021, ora 22.00. Intrarea la centrul de vaccinare de la stadion se va face de pe strada Alexandru Vlahuţă, peluza I.
 
Menţionăm că, în cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, persoanele care doresc să se imunizeze vor avea acces la spaţiile de aşteptare ce vor fi amenajate în incinta stadionului, respectiv sub peluza acestuia ori în tribune.