Consiliul Judeţean al Elevilor Prahova va organiza  târgului educaţional online „Află cum este viaţa de liceu în Prahova!”
 
Consiliul Judeţean al Elevilor Prahova anunţă cu bucurie desfăşurarea, în perioada 17-21 mai 2021, a târgului educaţional online „Află cum este viaţa de liceu în Prahova!”, adresat acelor elevi care, peste doar două luni, vor fi nevoiţi să aleagă liceul în care să îşi petreacă următorii ani de studiu!
În fiecare zi din săptămâna 17-21 mai 2021, după programul regăsit în eveniment, participanţii vor asista la prezentările ofertelor de şcolarizare a 21 de instituţii de învăţământ liceal din judeţ, atât din mediul urban, cât şi din mediul rural, după orarul afişat în această postare!
Dacă eşti elev în clasa a VIII-a / părinte al unui elev din clasele a VIII-a, completează acum formularul de înscriere şi află ce liceu ţi se potriveşte! Link: https://bit.ly/3oa04xH
Pe această cale, ne exprimăm recunoştinţa faţă de instituţiile de învăţământ care au acceptat invitaţia noastră şi care vor contribui, în acest fel, la promovarea ofertei de şcolarizare a judeţului Prahova.
 
Sursa:Comunicat Consiliul Judeţean al Elevilor Prahova