Un minor s-a electrocutat la pescuit
Marţi seară, în zona” carieră, la baltă” din satul Tătărani, un minor s-a electrocutat când era la pescuit, împreună cu alte persoane.
Potrivit ISU Prahova, minorul în vârstă de 13 ani a fost urcat în maşină, apoi preluat de o ambulanţă SAJ Prahova, care l-a transportat la spital.
 
ISU Prahova a mobilizat un echipaj de stingere şi unul de descarcerare.
Copilul a suferit arsuri prin arc electric pe 60% din suprafaţa corporală – gr I/II/III (torace, membre suprioare şi inferoare).
 
Comunicat IJP Prahova:
În această după-amiază, poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova au fost sesizaţi despre faptul că un minor în vârstă de 13 ani s-a electrocutat în timp ce se afla la pescuit la o baltă de lângă Grupa C din Staţia CF Ploieşti Triaj, după ce ar fi atins cu undiţa firul de contact al căii ferate electrificate, care se afla în imediata apropiere a bălţii.
Minorul a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
 
Sursă: ISU şi IJP Prahova