Voluntarii de la Teatrul” Toma Caragiu” au participat la acţiunea  de curăţenie de la Ploieşti (foto si video)

Miercuri dimineaţa, timp de 3 ore (4.00-7.00) actorii şi angajaţii Teatrului” Toma Caragiu” au coborât de pe scenă şi din birouri pentru a participa la o acţiune (voluntară) de curăţenie în municipiul Ploieşti.

Acţiune organizată de Primăria Ploieşti, în urma neînţelegerilor dintre această instituţie şi serviciul de salubritate din municipiu.

Detalii despre acţiune AICI

” În această dimineaţă, începând cu ora 4.00, voluntarii de la Teatrul, Toma Caragiu" au făcut curăţenie în zona str. Vasile Lupu, Aurel Vlaicu, Cuza Vodă, Trei Ierarhi şi vecinătate, alăturându-se În acest demers şi altor echipe de voluntari, de la alte instituţii ale Primăriei Ploieşti. Pentru ca în această perioadă fiecare dintre noi îşi face curat în casă şi în suflet, noi cei de la Teatrul” Toma Caragiu” pentru care teatrul este o a doua casă, iar comunitatea ploieşteană o parte din sufletul nostru am ales să continuăm curăţenia începută în zori şi pe pietonala din faţa teatrului. Mereu împreună şi alături de iniţiativele care fac bine Ploiestiului!” au postat reprezentanţii instituţiei de cultură pe pagina de facebook.

Foto: Teatrul” Toma Caragiu” Ploieşti