Prefectul judeţului Prahova, Cristian Ionescu, a vizitat centrul de vaccinare de la Ciorani

Prefectul judeţului Prahova, Cristian Ionescu, a vizitat centrul de vaccinare de la Ciorani chiar în prima zi în care acesta şi-a deschis uşile. Un moment mult aşteptat de către populaţia din această zonă a Prahovei, care a răsuflat uşurată că nu trebuie să mai străbată zeci de kilometri până la Mizil, Urlaţi sau Ploieşti pentru a se imuniza.

Acest lucru a fost posibil şi datorită răspunsului cadrelor medicale la apelul lansat de Prefectura Prahova prin care le solicita să-şi îndrepte atenţia, în limita disponibilităţii, şi către acest centru.

Pentru vaccinarea anti COVID-19 este necesară programarea prealabilă, care poate fi făcută: - prin medicul de familie; - individual, în platforma programare.vaccinare-covid.gov.ro; - la numărul unic 021.414.44.25; - prin direcţiile de asistenţă socială; - prin aparţinător (maximum 9 persoane) pe platforma programare.vaccinare-covid.gov.ro,

Atât centrul de vaccinare de la Ciorani, cât şi celelalte deschise astăzi, 20 aprilie, la Bărcăneşti şi Vărbilău au primit flux Pfizer.

Sursa:Prefectura jud.Prahova