Incendiu violent, noaptea trecută, la un service auto din satul Ţânţăreni
Noaptea trecută, la un service auto din satul Ţânţăreni (com. Blejoi) a izbucnit un incendiu violent, cauza probabilă fiind un acumulator lăsat la încărcat.
 Potrivit ISU Prahova,” incendiu a cuprins un autoturism, unelte, utilaje şi mai multe produse combustibile depozitate în interior, pe o suprafaţă de aproximativ 290 mp”.
 
Au fost mobilizate cinci maşini de stingere, o autoscară, un echipaj de descarcerare şi unul de prim-ajutor, dar şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.
 
Din fericire nu au existat victime.
 
Comunicat ISU Prahova:
În jurul orei 01:58, un incendiu puternic a cuprins un service auto din satul Ţânţăreni, comună Blejoi. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifestă la o construcţie metalică, cuprinzând un autoturism, unelte, utilaje şi mai multe produse combustibile depozitate în interior, pe o suprafaţă de aproximativ 290 mp.
La faţa locului au fost mobilizate 5 maşini de stingere, 1 autoscară, 1 descarcerare, 1 ambulanţă şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. După aproximativ o oră de luptă cu flăcările violente, incendiul a fost lichidat, fiind soldat doar cu însemnate pagube materiale. Incendiul a pornit cel mai probabil din cauza unui acumulator electric lăsat sub tensiune.
Foto: ISU Prahova