Un bărbat din Cocorăştii Colţ a fost găsit spânzurat, după ce a depus o plângere la Politie
Un bărbat din comuna prahoveană Cocorăştii Colţ a fost găsit spânzurat în propria locuinţă, neavând urme vizibile de violenţă,după ce a depus o plângere la Politie.
Bărbatul avea 46 ani.
 
Evenimentul tragic a avut loc pe data de 7 aprilie a.c., însă astăzi IJP Prahova a trimis o informare de presă.
Conform surse citate, victima  a depus (in luna martie )  o plângere împotriva a doi minori, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, din satul Stejarul.
 
 Nu este clar dacă plângerea a avut vreo legătură cu tragedia.
Comunicat IJP Prahova:
La data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 21:30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Cocorăştii Colţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 46 ani s-a spânzurat în incinta locuinţei. În urma examinării sumare a suprafeţei exterioare a corpului, nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. Corpul neînsufleţit a fost transportat la SML Prahova, în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.
La data de 7 martie a.c., persoana în cauză a depus plângere la Postul de Poliţie Brazi cu privire la faptul că ar fi fost agresat de către doi minori, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, din satul Stejarul. În baza plângerii, poliţiştii s-au autosesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, fiind întocmit un dosar penal. Totodată, minorii au fost audiaţi şi sancţionaţi contravenţional conform Legii nr. 61/1991 pentru proferarea de injurii.
 
Foto cu caracter ilustrativ