Un bărbat s-a tăiat cu un cuţit în faţa Primăriei Municipiului Ploieşti
Luni după amiază, în jurul orei 13.00, un bărbat în vârstă de 66 ani, din Galaţi, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a făcut scandal în faţa Primăriei Mun. Ploieşti, acesta fiind nemulţumit de faptul că a fost amendat de Poliţia Locală pentru că, în timp ce vindea zarzavat pe strada George Coşbuc din Ploieşti, consumase alcool pe stradă şi a refuzat să vândă zarzavatul la tarabele de la Halele Centrale.
 
Acesta a vrut să vorbească cu primarul  şi a ameninţat că se va tăia cu cuţitul pe care îl avea avea asupra lui. Ptrivit martorilor, acesta voia să-i solicite primarului să-l lase ca sa vanda legumele  pe strada George Coşbuc.
 
Potrivit directorului Poliţiei Locale Ploieşti, bărbatul s-a tăiat superficial în zona pieptului folosind un cuţit cu lamă de aproximativ 10 cm.
Bărbatul a fost dezarmat de angajaţii Primăriei şi” mascaţii” de la Poliţia Locală, fiind asistat medical şi de un echipaj Smurd, acesta fiind transportat la spital.
După incident, bărbatul a fost predat poliţiştilor de la Secţia 1 de Poliţie.
Pentru scandalul creat bărbatul s-a mai ales cu o amendă şi la Legea 61/1991 privind tulburarea ordinii şi linişte publice.
Precizare IJP Prahova:
La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 66 de ani s-ar fi autovătămat superficial (la prima vedere) cu un obiect tăietor-înţepător, pe Bulevardul Republicii, în faţa unei instituţii publice. La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanţă, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală de specialitate. Poliţiştii au aplicat o sancţiune conform Legii nr. 61/1991, fiind confiscat şi obiectul tăietor- înţepător.
 
Foto: www.observatorulph.ro