Patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după un scandal la Câmpina
Un bărbat a fost înjunghiat, marţi după-amiază, în timpul unui scandal care a avut loc într-o cafenea din municipiul Câmpina, din zona Bulevardului Culturii. Trei persoane au fost duse la audieri.
Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, conflictul ar fi fost unul spontan, iar cele patru persoane implicate se cunoşteau.
Bărbatul a fost stabilizat de echipajul de pe Ambulanţă, diagnosticul fiind de plagă înjunghiată regiunea latero-cervicală dreaptă şi regiunea abdominală, după care a fost transferat la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Câmpina, iar apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, pentru investigaţii, după cum ne-a precizat şi purtătorul de cuvânt al Serviciului Ambulanţă Prahova.
Celelalte trei persoane implicate au fost identificate şi duse la audieri.
 
Potrivit IJP Prahova, în urma evenimentului, patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi unităţii de parchet, pentru dispunerea de măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.
 
Foto cu caracter ilustrativ/telegrama.ro