Un şofer în vârstă de 47 de ani a murit în timp ce încerca să fugă de Poliţie la Cocorăştii Colţ
 
Azi noapte, în jurul orei 1.00, un şofer (bărbat) în vârstă de 47 de ani a decedat în timp ce încerca să fugă de un echipaj al Poliţiei.
Conducătorul auto, avea permisul suspendat şi conducea un autoturism neînmatriculat.
Acesta nu a oprit la un filtru rutier, echipajul de poliţie a plecat în urmărirea lui, iar pe DC 106, la ieşire din localitatea Cocorăştii Colţ, autoturismul s-a răsturnat, de pe partea carosabilă, din păcate şoferul a murit.
 
Comunicat IJP Prahova:
În cursul nopţii de 29/30 martie, în jurul orei 01:00, un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Cocorăştii Colţ a observat un autoturism care se deplasa fără a avea montate plăcuţele cu numărul de înmatriculare.
Întrucât conducătorul acestuia nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire, s-a procedat la urmărirea acestuia.
La un moment dat, pe DC 106, la ieşire din localitatea Cocorăştii Colţ, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat în afara părţii carosabile şi, din nefericire, în urma impactului, a decedat.
Din verificări a reieşit faptul că autovehiculul nu era înmatriculat iar bărbatul de 47 de ani aflat la volan avea suspendat dreptul de a conduce.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducere fără permis.
 
Foto: IJP Prahova