Un bărbat a fost înjunghiat la Centrul social de noapte, din  Ploieşti
Potrivit IJP Prahova ,joi seara  ( 25 martie a.c.) , în jurul orei 19:30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie nr.4 Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că într-un centru social are loc o altercaţie între doi bărbaţi, în urma căruia unul dintre aceştia ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înţepător.
 
Poliţiştii au fost mobilizaţi la faţa locului, unde au identificat cele două persoane implicate. Din cercetări a reieşit faptul că, în urma unor discuţii în contradictoriu, un bărbat în vârstă de 47 de ani l-ar fi lovit pe cel de-al doilea cu un obiect tăietor- înţepător în membrul inferior. A fost solicitată o ambulanţă, care a acordat îngrijiri medicale victimei. Ulterior, bărbatul de 41 de ani a fost transportat la spital.
 
În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore.  În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Acesta urmează să fie prezentat, cu propunere legală, Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.
 
Foto cu caracter ilustrativ