0 femeie de 78 de ani a fost agresată în Ploieşti. Un taximetrist a sunat la Poliţie
  Vineri seară, în jurul orei 22:30, pe strada Lăcrămioarei din Ploieşti, o femeie în vârstă de 78 ani a fost agresată de un bărbat.
Bărbatul ar fi bătut-o cu bestialitate, aceasta fiind salvată de un taximetrist care a sunat la Poliţie.
 
Conform www.ziarulincomod.ro,” martorul povesteşte că femeia era ţinută de către agresor cu capul la subraţ, iar cu cealaltă mână o lovea în faţă.
” Femeia era plină de sânge. Am întrebat-o ce a păţit şi mi-a spus că vrea să o omoare, că i-a băgat piciorul în piept, a trântit-o pe jos, i-a băgat ambele mâini în gură, a buzunărit-o, i-a băgat mâinile în sân, a luat-o la pumni”, a povestit taximetristul.
 
Acesta i-a cerut socoteală agresorului, dar bărbatul i-a replicat că nu s-a întâmplat nimic, că o cunoaşte pe femeie şi că nu a vrut să facă altceva decât să o ajute, pentru că o găsise căzută pe jos.
 
” Nu l-am crezut pentru că îl văzusem pe el când dădea în ea. A vrut să plece, dar am sunat la 112 şi l-am ţinut acolo până a venit poliţia”, a explicat taximetristul”
 
Agresorul este din comună Dumbravă, satul Zănoaga şi cunoscut ca un individ foarte periculos.
Tot conform ziarulincomod.ro , bărbatul se pare că are la activ mai multe furturi din locuinţe şi a reuşit să terorizeze un sat întreg.
” Confirm că este din Zănoaga, îl cheamă Stroe George Valentin”.
” Băiatul este din comună Dumbrava sat Zănoaga. Vă rugăm să vorbiţi mai departe la Poliţie să îl reţină că ne-a terorizat pe toţi în satul ăsta. Intră peste tine în casă, dar nu se poate aşa ceva, ne e frică şi ziua să mai ţinem uşa neîncuiată. Să îl aresteze, că acolo e locul lui, la puşcărie!!!!”.
” Sunt din sat cu el şi a tâlhărit foarte mulţi bătrâni intrând peste ei în case, iar ultima întâmplare a fost săptămâna trecut, intrând peste o femeie cu doi copii. Poliţia nu face nimic. A mai fost luat tot la Ploieşti acum două, trei săptămâni”.
” Foarte periculos şi nu înţelegem de ce nu îi face nimeni nimic. A furat şi 7, 8 mii de lei de la bătrânii din sat. Vor să omoare pe cineva ca să-l poată aresta”.
” Acel individ e un hoţ, un nenorocit care încă e în libertate”
 
Comunicat IJP Prahova:
La data de 12 martie a.c., în jurul orei 22:30, poliţiştii au fost sesizaţi de către un conducător auto transport în regim de taxi despre faptul că pe o stradă din Ploieşti un bărbat ar agresa o femeie de 78 de ani.
Imediat echipele de poliţişti s-au deplasat în zonă şi au identificat şi prins persoana bănuită de săvârşirea faptei. Din administrarea probatoriului, coroborat cu examinarea femeii în vârstă de 78 de ani de către un medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Prahova poliţiştii Secţiei nr. 4 Poliţie Ploieşti efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
 
Foto: www.ziarulincomod.ro