Un bărbat a fost înjunghiat într-un restaurant din Ploieşti
Marţi seară, în jurul orei 22.30, într-un restaurant din mun. Ploieşti (surse, restaurant aflat în cartierul Albert) doi bărbaţi s-au luat la ceartă, unul dintre aceştia, în vârstă de 39 ani, a fost înjunghiat şi transportat la UPU-Spitalul Judeţean Ploieşti.
 
Comunicat IJP Prahova:
Marţi seară, în jurul orei 22:30, am fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un local din Ploieşti are loc o altercaţie între doi bărbaţi, în urma căreia s-au agresat reciproc folosindu-se de obiecte contondente.
La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare pentru verificări şi luarea măsurilor legale. Din verificări, a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 39 de ani ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înţepător în zona abdomenului, acesta fiind transportat la spital.
Persoana bănuită de săvârşirea infracţiunii, un bărbat de 42 de ani, a refuzat transportul la spital, fiind adus la sediul poliţiei pentru audieri încă de la momentul producerii incidentului.
După examinarea-medico legală a victimei se analizează cu unitatea de parchet competentă, încadrarea juridică a faptei urmând a se dispune în consecinţă.
 
Foto cu caracter ilustrativ