Accidente în serie pe raza judeţului Prahova
Miercuri dimineaţa, pe raza judeţului Prahova au avut loc accidente în serie, astfel :
- La Posada, la km 118+400m, sensul de mers către Braşov, un TIR a rămas în pană.
-În comuna Măneciu, sat Cheia, două TIR-uri, (unul încărcat cu butelii goale) au intrat în coliziune. O persoană a fost rănită şi a primit îngrijiri la faţa locului. ISU Prahova a mobilizat un echipaj de stingere şi unul de prim ajutor.
- În comună Brazi, pe DJ 104P, o conducătoare auto în vârstă de 31 ani a surprins şi accidentat un pieton în vârstă de 24 ani care traversa partea carosabilă. Rezultatul testării alcoolscopice, negativ. Pietonul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
 
 - Aproape de oraşul Plopeni, o şoferiţă în vârstă de 63 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani.
Accidentul s-a soldat cu pagube materiale, nu au existat victime.
 
Alte două accidente au avut loc în Ploieşti, pe strada Aviatorilor (ISU Ph a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă) şi la Băicoi ((1 ASAS-G.I Băicoi).
 
În afară de acestea au avut loc alte tamponări uşoare şi ieşiri în decor, principala cauză a accidentelor fiind neadaptarea la condiţiile de asfalt alunecos şi meteo.
 
IPJ Prahova aduce la cunoştinţă conducătorilor auto că pe principalele drumuri judeţene se acţionează cu material antiderapant , şi fac apel apel la aceştia să se adapteze la condiţiile de iarnă, respectiv reducerea vitezei de deplasare, păstrarea distanţei în mers faţă de autovehiculul din faţă şi evitarea frânărilor bruşte.
Vă aducem aminte că judeţul Prahova este sub avertizare de cod galben de ninsori şi pentru următoarele 24 de ore.
 
Sursă: IJP şi ISU Prahova