Scandal pe o stradă din Ploieşti. Două persoane au fost înjunghiate
 
Vineri seară, în jurul orei 19.00, pe strada Măraseşti din Ploieşti, a izbucnit un scandal între patru bărbaţi, doi dintre aceştia au fost transportaţi la UPU-Spitalul Judeţean cu plăgi prin înjunghiere.
 
Agresorul a fost găsit de poliţişti, faţă de acesta fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.
 
La faţa locului IJP Prahova a mobilizat mpoliţişti, luptători SAS şi jandarmi pentru aplanarea conflictului, stabilirea situaţiei de fapt şi măsuri de asigurare a ordinii publice.
 
Comunicat IJP Prahova:
La data de 5 martie a.c., în jurul orei 19:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Mărăşeşti din municipiu are loc un conflict între 3 persoane.
La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de poliţişti, luptători Sas şi jandarmi pentru aplanarea conflictului, stabilirea situaţiei de fapt şi măsuri de asigurare a ordinii publice.
Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că pe fondul consumului de alcool 2 bărbaţi au fost agresaţi într-un conflict spontan de alţi 2 bărbaţi. Victimele ar fi fost lovite cu un obiect tăietor- înţepător la nivelul capului şi al pieptului de unul dintre agresori.
Persoanele vătămate au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind externate, în afara oricărui pericol.
Bărbatul care a agresat cele două victime a fost depistat de poliţişti, faţă de acesta fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.
 În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare.
 
Foto cu caracter ilustrativ