Şoferul beat, implicat în accidentul de la Valea Călugărească, a decedat în secţia de Poliţie
 
Şoferul în vârstă de 67 de ani, care a consumat alcool, apoi s-a urcat la volan şi a fost implicat în accidentul rutier (de joi, 4 martie a.c.) de la Valea Călugărească, detalii AICI  ,a decedat într-o secţie de poliţie, după ce a fost externat din spital.
Comunicat IJP Prahova:
La data de 4 martie a.c., în jurul orei 19:00, după externarea din unitatea medicală, bărbatul de 67 de ani a fost condus la sediul poliţiei pentru audiere, împreună cu ceilalţi conducători auto implicaţi în accidentul petrecut pe DN 1 B, în cursul zilei. În sediul secţiei de poliţie, în jurul orei 21:00, înainte de a fi audiat, bărbatului i s-a făcut rău, motiv pentru care poliţiştii au solicitat prezenţa unui echipaj medical.
Echipajele medicale sosite la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare fără succes, bărbatul fiind declarat decedat. Trupul neînsufleţit a fost transportat la SML Prahova pentru efectuarea necropsiei.
În cauză, se fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesului, în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.
 
Foto cu caracter ilustrativ