Noi detalii despre incendiul de la Colceag. Două victime vor fi transportate în străinătate. Incendiul ar fi pornit de la un aparat de sudură
Luni seară, la o societate comercială care are ca obiect de activitate fabricarea produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului din Colceag (com. Inotesti) a izbucnit un incendiu.
Detalii AICI
 
În urma incendiului, doi muncitori, cu vârste de 59 şi respectiv 64 de ani au suferit arsuri de gradul III şi IV.
Aceştia au fost transportaţi, seara trecută la UPU-Sptalul Judeţean Ploieşti pentru a fi stabilizaţi.
Din nefericire, cei doi au nevoie de un transport în străinătate, unul dintre acesta va ajunge la un spital militar din Belgia, iar cel de al doilea, aşteaptă răspunsul autorităţilor pentru a ajunge în Austria (la Viena), anunţul fiind făcut de Ministerul Sănătăţii, în această dimineaţă.
Conform ISU Prahova, incendiul ar fi pornit din vina unui muncitor care (din neatenţie) a folosit un aparat de sudură fără respectarea normelor de siguranţă şi protecţie a muncii.
Potrivit aceleaşi surse, se pare că o ambulanţă Smurd de terapie intensivă şi o ambulantă de la SAJ, ambele cu medic vor asigura transportul pacienţilor la Aeroportul Otopeni, iar ulterior la o clinică din Viena.
Ca urmare a incendiului au ars: un autotren încărcat cu 22 de cuburi de plastic, bunuri depozitate în hala (1 strung, 1 stivuitor, 1 autoturism marca Aro, motoare electrice şi pompe pentru transport lichide, anvelope auto, elemente de mobilier şi alte 2 autotursime)
 
Sursă: ISU Prahova