Concert Caritabil – ”Mărţişoare în dar”  la Filarmonica ”Paul Constantinescu ” Ploiesti

În această perioadă, în care viaţa noastră parcă a fost oprită în loc, nu am mai avut ocazia să ne bucurăm de muzică, de frumoasele versuri ale cântecelor, de acea legătură specială care se crează între artist şi public.

Haideţi să fim primii care lasă ca emoţia muzicii să aducă din nou bucurie, motivaţie şi speranţă, motiv pentru care Clubul Rotary Ploieşti în colaborare cu Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiesti vă invită duminică, 28 februarie 2021, la ora 18.00 la spectacolul caritabil intitulat “Mărţişoare în dar”.

Un spectacol din suflet şi cu suflet, unde Ducu Bertzi împreună cu invitaţii săi, Irina Furdui si Constantin Neculae ne vor cânta şi încânta cu muzică şi armonie.

Biletele, în valoare de 50 de lei (acces general) se găsesc la casa de bilete a Filarmonicii sau online, pe fundatiacomunitareaprahova.ro.

Concertul va fi transmis live pe virtualconcerthall.ro. iar donaţiile spectatorilor online sunt binevenite.

Fondurile încasate în urma organizării acestui eveniment vor fi direcţionate către Complexul “Sf. Andrei” Ploieşti, unde urmează să fie amenajat un modern cabinet stomatologic.

Evenimentul este organizat de Clubul Rotary, Filarmonica Paul Constantinescu şi BES România, în parteneriat cu LukOil şi Fundaţia Comunitară Prahova.

Sursa: Fundaţia Comunitară Prahova.