A fost gasit agresorul fotbalistului Mihai Constantinescu
Sâmbătă seară, unul dintre cei mai tineri jucători ai lupilor galbeni, Mihai Constantinescu, a fost victima unei agresiuni, pe strada Aleea Stânişoarei din Ploieşti.
 
Mihai Constantinescu are varsta de 18 de ani, este crescut în pepiniera clubului ploieştean, fiind mijlocaş.
 
Mihai a fost titular (aseară) în meciul dintre Petrolul Ploiesti-Metaloglobus Bucureşti, scor 1-0 pentru lupii galbeni.
Agresorul este un tânăr în vârstă de 15 ani, conflictul având loc în incinta unei case de pariuri sportive, între cei doi având loc (anterior) un conflict verbal.
Comunicat IJP Prahova:
” La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 19:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani ar fi fost agresat de către o persoană cunoscută, în timp se afla în faţa unei case de pariuri, pe strada Aleea Stânişoarei din Ploieşti.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un ploieştean în vârstă de 15 ani, stabilindu-se totodată că cei doi ar fi avut anterior, un conflict verbal, în incinta casei de pariuri sportive.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj al ambulanţei care a acordat îngrijiri medicale victimei, aceasta fiind transportată la spital, fără a rămâne însă internată.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.”
 
Foto: www.fcpetrolul.ro