Şocant. Cadavrul unui locuitor din comuna Ciorani a fost găsit pe câmp, după 3 luni
Luni seară, pe un câmp de la marginea comunei Ciorani, pe malul râului Cricovul Sărat, a fost găsit cadavrul unui localnic dat dispărut de familie în urmă cu aproximativ trei luni.
 
Bărbatul avea 72 de ani, iar trupul acestuia fost devorat de câinii fără stăpân.
 
Nu au existat urme vizibile de violenţă, însă, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
 
Comunicat IJP Prahova:
La data de 21 februarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că pe malul drept al râului Cricovului Sărat, într-o zonă cu vegetaţie uscată, a fost depistat cadavrul unei persoane. În urma activităţilor desfăşurate de echipa de cercetare, s-a stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 72 de ani, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu în cursul lunii decembrie 2020. Trupul neînsufleţit a fost transportat la SML Prahova pentru efectuarea necropsiei. Din primele informaţii, nu există urme vizibile de violenţă.
Pentru depistarea persoanei a cărei plecare voluntară a fost sesizată la data de 17 decembrie 2020, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Prahova au desfăşurat o serie de activităţi specifice încă din momentul înregistrării sesizării, inclusiv prin utilizarea unui câine de urmă. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă.
 
Foto cu caracter ilustrativ/sursadevest.ro