Bărbatul care a produs accidentul rutier de la Puchenii Mari a fost prins de poliţişti. Acesta nu avea permis de conducere
Duminică dimineaţă, poliţiştii prahoveni l-au depistat pe şoferul care a provocat accidentul rutier grav de sâmbătă seară pe DN 1, la Puchenii Mari.
Bărbatul are 31 ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Acesta este reţinut pentru 24 ore.
Potrivit IJP Prahova, cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
Comunicat IPJ Prahova:
Conducătorul auto a fost depistat, în persoana unui bărbat în vârstă de 31 de ani. Acesta a fost testat alcoolscop, rezultatul indicând o valoare negativă. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Faţa de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
Foto: www.observatorulph.ro